Stora Nolia: Nästan 60 000 besökare

Publicerad: 2022-10-31   Uppdaterad: 2022-11-04

Första Stora Nolia efter pandemiåren blev ett glatt återseende för besökarna och en försäljningsframgång för många utställare.

– Den uppskattning vi fått har varit fantastisk. Samtidigt har vi utmaningar vi kommer att arbeta vidare med, säger Jonas Dahlberg, vd på Nolia som arrangerar mässan. 

Piteå var destinationen för årets Stora Nolia. En mässa som förde med sig en mängd positiva intryck.

– Ett stort antal av våra utställare har sålt bättre på årets fem dagar än på tidigare mässors nio dagar. Besökare har vittnat om sin uppskattning över att mässan är tillbaka och vi har haft mycket folk, säger Jonas Dahlberg. Han berättar att det på olika plan har varit ett känslosamt arbete att utföra. 

– Det är stort att kunna vara tillbaka och förknippat med så mycket glädje för så många. Samtidigt – att göra en av Skandinaviens största, årliga besöksmässor är ingen enkel sak ens vanliga år. Att göra det efter en tre år lång pandemi har varit ännu svårare. Men vi har levererat upplevelser för nära 60 000 besökare men också goda affärsmöjligheter för våra utställare. Möjligheter som utställarna omvandlat till rekordförsäljningar, säger Jonas Dahlberg.

Rulla till toppen