Snabbt på fötter efter branden

Publicerad: 2022-11-02   Uppdaterad: 2023-04-18

Måndagen den 8 augusti brann det i en fastighet i Kållered, intill E6:an strax utanför Göteborg. Ganska snabbt kunde medier meddela att det var hos Husvagnshuset och tillbehörsföretaget Holiday Fritid som elden härjade.

– Vad som hände är för tidigt att säga men det vi vet är att stora delar av fastigheten som vi var i är helt förstörd. Vissa delar av varulagret som brann hann dock räddningstjänsten rädda. Delar av fastigheten klarade sig helt och är oskadd, meddelar Roger Albinsson på Holiday Fritid.

Bara dagar efter branden blev det klart att tillbehörsföretaget flyttar in i ny lokal.

– Borgås Gårdsväg 15 i Kungsbacka är vår nya adress. Vi tar emot order som vanligt och med hjälp av vårt systerbolag, Max Fritid i Norge kommer vi kunna leverera näst intill normalt då vi har dagliga leveranser därifrån för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt. Det har även börjat komma in gods från våra övriga leverantörer så lagren börjar fyllas på igen, hälsar Roger Albinsson. 

På Husvagnshusets hemsida www.husvagnshuset.com har i sin tur ägarna förklarat sin situation och de passar samtidigt på att tacka kunder och vänner (kända och okända) för uppmuntrande och tröstande ord.

Snabbt på fötter efter branden
Borgås Gårdsväg 15 i Kungsbacka är Holiday Fritids nya adress.
Rulla till toppen