Offensivt av Autohallen

Publicerad: 2022-11-07   Uppdaterad: 2022-10-29

Flyttlasset i Karlstad gick 15 september och som om det inte räckte kompletteras nu även Autohallens fordonspark med premiummärket Carthago.

– Den lokal vi hade tidigare var på cirka 1 300 kvadratmeter medan den nya är 200 kvadratmeter större och med en helt annan layout som vi tror kommer att vara riktigt bra för både anställda och kunder. Det blir dessutom betydligt enklare för våra kunder att hitta till oss då den här platsen är lättillgänglig och syns från E18, säger Josefin Andersson, Autohallen Karlstad och tillägger att adressen är Bråtebäcksvägen 30 som ligger i ett nytt företagsområde i Karlstad.

Anläggningen är nybyggd utifrån Autohallens önskemål och hyrs ut av Karlstad logistikcenter. 

– Vi har varit i våra gamla lokaler sedan årsskiftet 2013/2014 och från början var det tänkt att det skulle vara en temporär lösning tills vi hittade en tomt att bygga på. Dock fanns det varken tomter eller lokaler som har passat oss förrän nu, fortsätter Josefin Andersson.

Detta är inte det enda som händer hos Autohallen i Karlstad. I samband med Elmiamässan blev det också offentligt att de blir återförsäljare av Carthago (vilket även gäller för Autohallen i Borås). 

– Det är ett naturligt steg framåt för företaget som expanderar och förnyar sig. Intresset verkar stort och kan säkerligen locka en helt ny kundkategori till våra lokaler. Albins Husbilar (som ägs av Autohallen) är mycket framgångsrika med sin Carthagoförsäljning och vi hoppas på att gå i deras fotspår, avslutar Josefin Andersson.

Fotnot: Autohallen finns även i Lomma, Uddevalla och Stockholm (Kungsängen), och de är sedan tidigare importör av McLouis, Eura Mobil och Karmann.

Rulla till toppen