Bürstner – som du vill ha den

Publicerad: 2022-12-20   Uppdaterad: 2022-12-19

Nu erbjuder den tyska tillverkaren Bürstner, under benämningen "Bürstner Individual", möjligheten till en professionell styling av nya Camper Van.

Trenden att genom styling ge sitt fordon ett utseende anpassat till individuell önskan och smak har slagit igenom även i campingbranschen.

Från och med nu erbjuder Bürstner därför alla köpare av en Camper Van att få den levererad i ett helt unikt utförande från fabrik.

I ett första steg kan kunden, i samband med beställningen av husbilen, välja ur ett utbud av exklusiva element: specialfoliering med olika design, individuell text, lättmetallfälgar och lyxigare kylargrill. Alternativt kan kunden framföra sina egna önskemål om en individuell utformning, varefter Bürstner undersöker om detta kan genomföras.

Det unika med konceptet är att allt kommer från ett och samma ställe. Bürstner tillverkar inte enbart husbilen, utan stylar den också i samband med serietillverkningen. Detta innebär att kunden får en enda avtalspartner där förstklassiga material används och där garantivillkoren inte påverkas. 

– Med vårt utbud av professionella förädlingsmöjligheter uppfyller vi önskemålen från många av våra kunder om att kunna ge sitt mobila hem en individuell utformning, förklarar Dominique Streif som ansvarar för Bürstners eftermarknad. 

I framtiden planerar man även att utöka möjligheterna till en personlig utformning, då med tyngdpunkt på interiören.

Rulla till toppen