Mycket nytt i ny lokal

Publicerad: 2023-01-23   Uppdaterad: 2023-04-18

Alla vet att det råder stort brist på nya husbilar hos många återförsäljare. Emellertid finns det alltid undantag – som i den nya lokalen hos Autohallen i Karlstad.

Mycket nytt i ny lokal
…och en hel drös med begagnade.

För inte så länge sedan flyttade Autohallen in i fräscha lokaler i Karlstad – och det med bästa tänkbara marknadsföringsfönster. 

– Eftersom vi nu ligger synliga från E18 har det inneburit att vi har fått massvis med kunder som inte känt till oss tidigare, berättar Tommy Andersson, säljare hos Autohallen.

Det är han som till stor del har ritat anläggningen där det finns plats för dussinet fordon inne i hallen samt en mängd husbilar både framför och bakom byggnaden.

– Vi har fått in många nya McLouis och totalt har vi cirka 70 fordon i lager, även begagnade husbilar och några säljuppdrag, hälsar Tommy. 

I anläggningen har inte bara säljarna var sitt kontor, det har mekanikerna också. Och de har fått en
separat tvätthall, något som saknades förut. Någon officiell invigning har inte skett ännu, men håll utkik på hemsidan, autohallen.se/anlaggningar/karlstad, för vidare information.  

Fotnot: Autohallen är generalagenter för McLouis, Eura Mobil och Karmann. I Karlstad säljer de även nya husbilar från Carthago.

Rulla till toppen