Destinationstorg lanseras på Elmia

Publicerad: 2023-02-24   Uppdaterad: 2023-02-20

Till 2023 lanseras Destinationstorget på Elmia Husvagn Husbil. En samlingsplats för olika destinationer och reserelaterade utställare. Mässarrangörens samarbetspartner i detta projekt är FREEDOMtravel.

På ett och samma ställe, i det stora tältet i F-hallen, kommer utställare som har fokus på resmål och upplevelser, campingar, rederier, sevärdheter och olika utflyktsmål att samlas.

Vart ska du resa med din husvagn eller husbil, och vad vill du uppleva? På Destinationstorget kommer mässdeltagarna att hitta massor av inspiration inför kommande reseäventyr.

– Det är trevligt att titta på nya husbilar och husvagnar, men de flesta kan inte köpa ett nytt fordon varje år. Däremot vill man resa någonstans, kanske till ett nytt ställe. Därför känns det superroligt att få vara med och skapa Destinationstorget. Detta ska bli en fest i festen – en plats för inspiration, idéer och reslust, säger Peter Bergström på FREEDOMtravel.

Där ska också den stora scenen finnas, med ett intensivt program med inspirerande föreläsningar, olika happenings (allt från lunchmusik till aktiviteter) och dagliga utlottningar med fina reserelaterade priser. 

Elmia Husvagn Husbil håller öppet 6-10 september 2023.

Rulla till toppen