Atlas på husbilskartan

Publicerad: 2023-04-03   Uppdaterad: 2023-04-18

Sportig design. Kaxig grill där Fordemblemet framträder tydligare än någonsin. Dieselvärmare och kompressorkylskåp. Svarta 16-tumshjul och stötfångare. 170 hästkrafter med manuell växellåda. Ett Fordchassi som är byggt för svår terräng (nya Trailversionen med bland annat diffspärr). Där har ni ett axplock av godsakerna som den knappt sex meter långa vanen A603G är utrustad med. Även...

Sportig design. Kaxig grill där Fordemblemet framträder tydligare än någonsin. Dieselvärmare och kompressorkylskåp. Svarta 16-tumshjul och stötfångare. 170 hästkrafter med manuell växellåda. Ett Fordchassi som är byggt för svår terräng (nya Trailversionen med bland annat diffspärr).

Där har ni ett axplock av godsakerna som den knappt sex meter långa vanen A603G är utrustad med. Även den fullstora husbilsduon har inriktning ”äventyr”. De båda är i sin tur utrustade med takräcke och bra garageutrymme för exempelvis MTB-cyklar.

A656D mäter 660 centimeter medan A696G är fyra decimeter längre. Båda är 220 centimeter breda och har 170 hästkrafter under huven. Här handlar det däremot om en automatlåda.

Atlas på husbilskartan
Notera den urfräcka grillen.
Rulla till toppen