Hobby: Tre blir fyra

Publicerad: 2023-05-01   Uppdaterad: 2023-04-27

Hobbys succéartade husvagnsserie Maxia fortsätter att växa och till barnfamiljernas stora glädje är den senaste nykomlingen – 595 KML – en vagn med våningssäng.

Den flexibla modellen är 797 centimeter lång inkluderat dragstången och totalvikten är 1 800 kg (lastvikt 211 kg).

Vilka passar den? Jo, ett brett spektrum och inte enbart barnfamiljer, utan även de som reser med sina hundar eller tvåbenta vänner. Maxia 595 KML är nämligen lika variationsrik som livet kan vara omväxlande. Den multifunktionella barnkammardelen kan användas på många olika vis: från sov- och lekavdelning till smart förvaringsutrymme med plats för fyrbenta familjemedlemmar. Våningssängen kan belastas med 100 kg och den kan, om så önskas, även vara utrustad med tre bäddar. Singelbäddarna för de vuxna kan i sin tur konverteras till en cirka 220 centimeter bred dubbelsäng.

Interiört gäller modern design och samtidigt en slitstark inredning. Precis som övriga husvagnar i samma serie gäller ytor med tålig filtlook och tyger som är enkla att rengöra. Med andra ord är det användarvänligt samtidigt som en trivsam atmosfär skapas.

Lansering på den svenska marknaden sker i vår. Övriga tre Maxia är långbäddsvagnarna 495 och 585 UL, samt 660 WQM som har tvärställd dubbelsäng och fordonsbrett hygienutrymme.

Titt-ut! Varför inte nyttja nedersta delen till att göra en koja för barnen?
Rulla till toppen