Nyhet längs Göta Kanal: Off Grid Camping

Publicerad: 2023-06-12   Uppdaterad: 2023-06-12

Sommaren och semestern står för dörren och snart fylls Göta kanal av besökare från när och fjärran. Då provas ett nytt koncept.

Inför årets säsong satsar Göta kanalbolag i samarbete med Forsbergs Fritidscenter och husvagnstillverkaren Polar på en ny typ av boende vid kanalen – Off Grid Camping.

Från tisdag 27 juni och tre veckor framåt står tre fullutrustade husvagnar längs Göta kanal, på unika platser med spektakulära och udda omgivningar. Besökare som vill prova en ny typ av camping kan boka husvagn för 1 500 SEK per natt. Något som kan ses som ett spännande alternativ till hotell eller den vanliga campingen. Förhoppningen är att erbjuda kanalens besökare en upplevelse utöver det vanliga.

Sjötorp vid Göta Kanal och Vänern
Bergs slussar – en av kanalens mest besökta platser.

– Vi har sett ett ökat intresse för Off grid de senaste åren och bestämde oss för att kombinera det med något så ovanligt som uthyrning av husvagnar. Att de dessutom står på platser vi bara kunnat drömma om innan känns fantastiskt. Får vi ett gott resultat kan det här bli något vi fortsätter med även på längre sikt, säger Magnus Hollwin, marknadschef för Göta kanal. 

Läs mer och boka på www.offgridcamping.se

Rulla till toppen