Succé för mässan i Kista

Publicerad: 2023-06-27   Uppdaterad: 2023-06-24

6 290 personer besökte mässan Husbil Stockholm i Kista. De allra flesta lämnade campingarenan med ett leende på läpparna.

I fjol besökte 6 700 personer mässan, i år något färre. Det bör dock beaktas att 2022 var det gratis inträde jämfört med hundralappen det kostade denna gång. Idel glada miner i Husvagn & Campings monter.

– Majoriteten av dem jag pratade med var riktigt nöjda och det gäller såväl besökare som utställare, säger mässans projektledare, Josefin Andersson, till vardags säljare på Autohallens anläggning i Karlstad.

Flest människor var det kring de två Morelohusbilarna som visades upp. Där ringlade köerna sig långa. Crème de la crème är väl aldrig fel att kika på, även om plånboken inte är tillräckligt tjock. 

– Ett antal utställare sålde bra och gjorde fler affärer än tidigare år och de har redan visat intresse för att ha en ännu större monter än vad de hade denna gång. Dessutom var föreläsningarna välbesökta, så alla verkade nöjda och belåtna, säger Josefin Andersson.

Husvagn & Camping märkte även av ökad uppmärksamhet från importörer/återförsäljare som besökte mässan men som inte själva ställde ut. Flera av dem kunde mycket väl tänka sig att medverka nästa år. 

Rulla till toppen