Elmiamässans nya lockelser

Publicerad: 2023-08-22   Uppdaterad: 2023-08-20

Större, starkare och bättre! Tre ord som kommer att genomsyra höstens stora mässa, Elmia Husvagn Husbil (6–10 september).

Först och främst något som kommer att uppskattas av väldigt många besökare.

– Den traditionella Oktoberfesten är tillbaka i tältet där den tidigare har varit. Ett band från München spelar och hög stämning utlovas, upplyser mässansvarige Klas Brandt. 

I klarspråk innebär detta alltså att F-hallen/tältet gör comeback, vilket gör att mässbesökarna kan ta del av en hel del ”trivsel-utställare” gällande campingtillbehör, mat med mera. I F-hallen samlas dessutom alla destinationer på ett ”torg” under ledning av freedomtravel.se.

– På plats kommer det att finnas en scen där inspirationsföredrag hålls. Vi bygger upp en schyst miljö kring detta för vi vill verkligen stimulera och entusiasmera vår publik att upptäcka nya, spännande och intressanta resmål att färdas till, säger Klas Brandt.

Avdelningen matlagning/grillande tillsammans med kända profiler fortsätter. Passa gärna på att ta del av tips och trix hur ni skapar kulinariska rätter utan att behöva vara utbildad kock. Traditionsenligt bjuder Stefan Janeld & Co på tekniktips. Sedan har vi det där med dansbandsfest i lobby syd. Under fredagskvällen spelar det rockabilly- och rock´n´roll-inspirerade dansbandet Callinaz, medan välkända Black Jack äntrar scenen under lördagskvällen.

För öppettider och annan viktig information: se sajten elmia.se.

Rulla till toppen