Bürstners första på Ford

Publicerad: 2023-08-24   Uppdaterad: 2023-08-21

Som en del av lanseringen av kompakta Lineo T (Bürstners första husbil byggd på chassi från Ford) inleder också den tyska tillverkaren ett samarbete med resenären och influencern, Ayo Hansen.

Många drömmer om att resa jorden runt i husbil – njuta av friheten och det stora äventyret, som kallas leva livet. För sex år sedan förverkligade 42-årige Ayo Hansen sin dröm. Hon var i starkt behov av miljöombyte och bestämde sig spontant från att byta lägenhetslivet i Köpenhamn till ett liv ute på vägarna. Idag har hon rest till 47 länder. Eftersom husbilen har blivit hennes permanenta bostad är det en hel del som måste fungera året runt.

– Husbilen måste vara ett mysigt och bekvämt hem, en funktionell arbetsplats, en äventyrlig reskamrat och en plats där jag kan umgås med familj och vänner, förklarar hon.

Gitte Christensen Hehr, marknadschef för Bürstner i Norden förklarar samarbetet med Ayo så här:

– Vi har följt henne på avstånd under en lång tid. För oss är Ayo sinnebilden av vanlife och enormt inspirerande. Hon utforskar världen och testar ständigt nya vägar och destinationer – inte alltid de mest lättillgängliga. Därför är det logiskt för oss att låta henne resa i vår nya Lineo T, en smal och kompakt husbil.

Bildtext: Nya Lineo T finns i dagsläget i tre tappningar: T 620 G, T 690 G (som Ayo kommer att använda) samt T 700.

Rulla till toppen