En biljett – två mässor

Publicerad: 2024-02-23   Uppdaterad: 2024-02-22

Husvagns- och Husbilsbranschens Riksförbund (HRF) bjöd på en spännande julklapp. Bara dagarna innan klappöppning blev det klart att de arrangerar en ny branschmässa. Platsen är Älvsjö i Stockholm. Namnet är Stockholm Husvagn Husbil och det är 14–17 mars som gäller.

– Mässan kommer satt samla ett stort antal ledande varumärken. Vi tror mycket på det här eftersom den arrangeras på Stockholmsmässan parallellt med båtmässan Allt för Sjön, säger Per Nilsson, HRF:s ordförande.

Den nya mässan, Stockholm Husvagn Husbil, innebär på många sätt ett nytt event för branschen.

– Vi ser också stora fördelar med att mässan genomförs i Stockholm. Dels är det landets folktätaste region, dels vet vi att intresset för det mobila boendet tilltalar allt fler storstadsbor, fortsätter Per Nilsson.

Planeringen för Stockholm Husvagn Husbil är intensiv för att skapa ett intressant innehåll och program.

– Vi har redan klart med många ledande aktörer i branschen och fler tillkommer hela tiden, berättar Jörgen Nyström, kanslichef på HRF och den som projektleder mässan.

Husbil Stockholm, som tidigare har arrangerats i Kistamässans lokaler läggs samtidigt ned.

– Vi tycker såklart det är tråkigt att vi måste ställa in vårt arrangemang men hoppas att våra fantastiska besökare i stället ska hitta till den nya mässan. Utbudet av märken och tillbehör blir större på det nya arrangemanget och möjligheten att även se båtar tror jag lockar, säger Joakim Norberg, vd för Autohallen som arrangerat mässan i Kista.

Entrébiljetten ger tillträde till båda mässorna.

– Vi är glada att kunna bredda utbudet som möter besökaren på Allt för Sjön. Genom samarbetet med HRF erbjuder vi nu än mer produkter och möjligheter för alla som gillar en aktiv fritid, resor och avkoppling både till land och till sjöss. Totalupplevelsen för våra besökare blir större, säger Hanse Thorslund, projektledare för Stockholmsmässan.

Rulla till toppen