City by Dreamer

Publicerad: 2024-03-25   Uppdaterad: 2024-03-16

Dreamer har lanserat ett helt nytt märke – City By Dreamer. Därmed flirtar de med kunderna som önskar en personbil som även kan användas för campingbruk.

Vid CMT-mässan visades deras första modell – City Camp – som är ett samarbete mellan Dreamer och Westfalia.

Modellen har fyra bäddar och dubbla skjutdörrar, vilket gör det enkelt att lasta varor och transportera passagerare när den används som personbil. Den har bland annat en tresitsig soffa med två Isofix-punkter för barnstolar som standard (avdelningen kan göras om till en dubbelsäng på 193 x 125 cm).

Som tillval finns såväl två- som fyrsitsig, alternativt individuella säten. Interiört noteras ett kompakt kök med avtagbara komponenter som spishäll samt kylbox (25 liter från Dometic). Även bordet är flyttbart. Bland utrustningen skriver vi även till: 15-liters spillvattentank, handfat, pop-up-säng (201 x 130 cm) med dubbla USB-laddningsuttag.

Bilen är byggd på Ford Custom och mäter 505/203/204 centimeter (längd/bredd/höjd). Det förväntas att den kommer som plug-in hybridversion samt i framtiden även som helelektrisk. Basfordonet har 136 hästkrafter. Som tillval finns 170 kusar, fyrhjulsdrift och ett Pack Ready-alternativ som inkluderar: Eberspächer dieselvärme, utomhusdusch, kolgrå lackering samt tonade rutor bak och på sidan.

Platsbesparande och smart.
Rulla till toppen