Husbilspasset gör nätterna billigare

Publicerad: 2024-04-10   Uppdaterad: 2024-04-10

First Camp lanserar sin senaste produkt för husbilsbilisten: Husbilspasset. Detta pass erbjuder husbilsentusiaster möjligheten att njuta av First Camps destinationer i Sverige, Norge och Danmark för endast 250 kr/natt.

De som köper husbilspasset, som kostar 299 kronor, kan njuta av camping på valfri First Camp-destination under vecka 1–24 samt 32–52 på både svenska, danska och norska anläggningarna. Detta erbjudande ger husbilsägare flexibilitet och möjlighet att utforska en mängd olika platser till ett förmånligt pris. 

Det som lockar mest med ”passet” är dess fokus på enkelhet och bekvämlighet. Även avgifter för val av specifik plats samt el ingår alltid i priset om 250 kr/natt. Dessutom erbjuder passet om- och avbokningsmöjligheter utan extra kostnad, vilket ger gästerna ytterligare frihet att planera sina resor utan stress eller oro.

Ingela Lundkvist, kommersiell chef på First Camp, ser fram emot att lansera Husbilspasset till husbilsresenärerna: 

– Husbilspasset är utformat med enkelhet, bekvämlighet och spontanitet i åtanke, och vi är övertygade om att det kommer att bidra till att göra husbilssemester ännu mer bekväm för våra gäster.

First Camp släpper 1 000 Husbilspass vid första lanseringen. Först till kvarn gäller för den som vill säkra detta förmånliga pris. 

Rulla till toppen