Maximal utdelning för Hobby

Publicerad: 2024-04-25   Uppdaterad: 2024-04-23

I kategorin ”Overall Concept – Caravan” kammade Hobby hem triumfen i samband med European Innovation Award. Och det var tredje året i rad som de vann.

Modellen som tog hem vinsten är MAXIA 595 KML med sitt multifunktionella barnsängkoncept som Husvagn & Camping kikade på i utgåva 2/2024. 

– Det är redaktörerna för de viktigaste husvagnstidningarna i Europa som har tilldelat oss denna titel och det är vi mycket glada för. Det är ett fantastiskt erkännande av vårt arbete. Vi lade ner både hjärta och själ i det här projektet, säger husvagns-designern Samuel Salama, som tillsammans med designerkollegan Christoph Semkow såg till att idé blev verklighet.

Den nya familjelayouten har redan etablerat sig i husvagnsbranschen och är otroligt populär bland framför allt unga familjer.

Övriga vinnare: Hymer ML-T (Overall Concept Husbil), Globe-Traveller Falcon 22 (Overall Concept Van), Eura Mobil Xtura (Overall Concept 4×4), Frankia Now (Interior Design), Ahorn Camp Van 620 by Irmscher (Exterior Design), Carthago c-tourer I 145 RB LE (Layout), Adria Avia Lite (Sustainability & Environment), Knaus Yaseo (Target Group Focus).

Rulla till toppen