Dags för hjärngympa – lös detta korsord och få rabatt på vitaminer för hjärnan

Publicerad: 2024-04-03   Uppdaterad: 2024-04-04

Ge din hjärna ett träningspass – lös detta korsord. Dessutom får du en exklusiv rabattkod på vitaminer från Bethover.

Hjärnan jobbar hårt hela dygnet runt och behöver näring och vitaminer för att fungera som den ska för en god mental prestationsförmåga. B-vitaminer är särskilt viktiga för hjärnan. De kan dock inte skapas av kroppen och måste därför intas via maten eller kosttillskott.

Därför är det viktigt att äta en allsidig kost för att säkerställa att man får i sig sitt dagliga behov av de viktiga ämnena, men har du av någon anledning svårt att få i dig alla viktiga vitaminer kan du komplettera med ett kosttillskott.

Bethovers produkter innehåller vitaminer som bidrar till att främja hjärnhälsan. De innehåller inga animaliska ingredienser och är både laktos-, mjölk-, gluten- och jästfri, och passar därför alla.

Kryssa och träna upp hjärnan

Förutom att kosten är viktig för hjärnans funktioner så kan vi själva påverka den genom vår livsstil. Vi kan bland annat träna upp vårt minne, och då framför allt korttidsminnet, genom att exempelvis lösa korsord. Så ge hjärnan ett träningspass med krysset nedan.

Få 25% rabatt på Bethovers produkter på DOZ Apotek

Bethover Brain är perfekt för den som vill ta en multivitamin för hjärnan och bidra till mental prestationsförmåga och nervsystemets normala funktion. Tabletterna kan du suga eller tugga på, alternativt svälja hel.

Bethover B12 är en liten tablett med smak av hallon som du med fördel suger på för att vitaminen ska tas upp bättre av kroppen. En tablett om dagen täcker ditt dagliga behov av B12, som bidrar till nervsystemets normala funktion, normala psykologiska funktioner och att minska trötthet och utmattning.

Bethover Mind är en sugtablett med jordgubbssmak som täcker ditt dagliga intag av vitamin B12 och folsyra (vitamin B9) som bidrar till normal psykologisk funktion samt till att minska trötthet och utmattning.

Just nu får du 25% rabatt på hela Bethover sortimentet på DOZ Apotek*. Använd koden “Bethover25” för att ta del av erbjudandet.
Klicka här för att hitta Bethovers produkter hos DOZ Apotek.

* Rabattkoden “Bethover25” gäller både online och i butik mellan den 1:a och 30:e april 2024. Koden gäller på ordinarie priser och går inte att kombinera med andra erbjudanden.

Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.

Om Bethover

Bethover är ett finskt varumärke och en del av Verman Sverige AB som har funnits i över 30 år. I deras sortiment på den svenska marknaden ingår Bethover Brain, Bethover B12 och Bethover Mind.

Läs mer på: www.bethover.se
E-post: info@verman.se
Telefon: 031-785 19 30

Rulla till toppen