Typ: Varmrätter
Svårighetsgrad: Enkel
Portioner: 4
Ingredienser:
400 gram fläskfilé
4 grönvita avlånga paprikor (mild typ)
2,5 dl moghrabiah (stor couscous)
2 dl riven pecorino- eller parmesanost
peppar,salt
Marinad:
0,5 dl rapsolja
2 tsk vit balsamvinäger
2 tsk fransk senap
Skär fläskfilén i tunna skivor som du delar på mitten och peppra och salta lätt över köttet. Blanda marinaden i en skål och vänd ned köttet, som får ligga där i rumstemperatur cirka en timma.
Koka moghrabiahn enligt anvisningarna på paketet.
Skär paprikan i mindre bitar. Hetta upp en stekpanna och woka det marinerade köttet, tillsätt paprikan och rör i woken hela tiden, cirka 4-5 minuter. Häll av vattnet på moghrabiahn och tillsätt den tillsammans med osten.
Att bryta bitar av en baguette är gott till.
Av: Catharina Höglund Foto: Lars-Åke Höglund
Nybakade muffins med smak av blåbär smakar ljuvligt med lite vanilglass.
Fräsh och god efterrätt som knappast kan bli mer lättlagad än så här!
Enkel men lyxig oxfilérätt du inte kan misslyckas med.
Snabblagad förrätt som du kan göra några timmar i förväg och förvara i kylskåpet.
Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!
Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.
6 nr för endast 349kr - klicka här
Här hittar du 640 fristående campingplatser och 767 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 303 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.
Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!
Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.