Avsluta nyårskvällen med osttallrik à la Catharina

Publicerad: 2011-12-30   Uppdaterad: 2012-01-03

  Lyxig och snabblagad efterrätt med tre olika dessertostar och fruktigt tillbehör. Typ: EfterrätterSvårighetsgrad: EnkelPortioner: 4 Ingredienser: 250 g torkad frukt1 msk socker1 msk maizenaredning2 dl vatten(2 msk cognac)100 – 150 g Brie100-150 g Cambozola100 – 150 g Camembert   Finhacka den torkade frukten och låt den småkoka i vatten och socker cirka fem minuter....

 

Lyxig och snabblagad efterrätt med tre olika dessertostar och fruktigt tillbehör.

Typ: Efterrätter
Svårighetsgrad: Enkel
Portioner: 4

Ingredienser:

250 g torkad frukt
1 msk socker
1 msk maizenaredning
2 dl vatten
(2 msk cognac)
100 – 150 g Brie
100-150 g Cambozola
100 – 150 g Camembert

 

Finhacka den torkade frukten och låt den småkoka i vatten och socker cirka fem minuter. Strö över cirka en matsked maizenaredning och gör ett snabbt uppkok. Smaka eventuellt av med cognac. Servera sedan som tillbehör till osten.

Rulla till toppen