Bo med husbilen och husvagnen vid golfbanan

Publicerad: 2014-05-15   Uppdaterad: 2023-04-18

Att spela golf är populärt, precis som att åka husbil och husvagn. Att förena de bägge är både trevligt och enkelt. Här är 352 klubbar som välkomnar dig med campingfordon lite extra. Många golfklubbar runt om i landet har platser för husbilar och husvagnar där man är välkommen att övernatta. Inte sällan finns det också...

Att spela golf är populärt, precis som att åka husbil och husvagn. Att förena de bägge är både trevligt och enkelt. Här är 352 klubbar som välkomnar dig med campingfordon lite extra.

Många golfklubbar runt om i landet har platser för husbilar och husvagnar där man är välkommen att övernatta. Inte sällan finns det också omklädningsrum med dusch, restaurang och en mycket tilltalande miljö i och runt anläggningen.

Att göra en egen golfturné med husvagnen eller husbilen genom landet är därför möjligt och den nyfikne golfaren som vill testa sin skicklighet på olika banor kan med hjälp av vår lista lägga upp sin egen ruttplan.

Vi presenterar information om platsen har el eller inte, samt var Golfhäftet och Viasat Golfkort gäller.
Sammanställningen är baserad på Svensk Golfs lista.  Du måste inte vara golfare för att övernatta på klubbarna, men när det gäller avgifterna kan det vara lönsamt. Generellt är en övernattning cirka 30 procent billigare än på camping, och för den som är aktiv golfare och spelar på banan blir övernattningen nästan alltid betydligt billigare.

För att få exakt pris är det klokt att ringa i förväg och kontrollera vad som gäller för just dig. Priser och utbud kan ha ändrats och kan därför variera eller avvika från listan.

352 golfklubbar som välkomnar dig med husbil och husvagn (pdf)

Rulla till toppen