FORUMREGLER

Publicerad: 2007-12-18   Uppdaterad: 2023-04-18

1.Ansvar Du är själv ansvarig för det du skriver eller laddar upp i forumet och du måste följa våra regler och villkor. Husvagn & Camping förhandsgranskar inte inlägg eller bilder och de omfattas inte av det utgivaransvar som gäller på webbplatsens övriga delar. 2.Vad får jag inte publicera på forumet Du får inte publicera material...

1.Ansvar

Du är själv ansvarig för det du skriver eller laddar upp i forumet och du måste följa våra regler och villkor.

Husvagn & Camping förhandsgranskar inte inlägg eller bilder och de omfattas inte av det utgivaransvar som gäller på webbplatsens övriga delar.

2.Vad får jag inte publicera på forumet

Du får inte publicera material eller göra uttalanden som strider mot svensk lag. Du får inte:

– förtala, förolämpa eller hota anda eller på något annat sätt kränka andras rättigheter,
– publicera, överföra eller sprida information eller material som riskerar att betraktas som hets mot folkgrupp,
– publicera eller sprida bilder och filmer som riskerar att betraktas som barnpornografibrott,
– publicera eller sprida bilder och filmer som är våldsamma och riskerar att betraktas som olaga våldsskildring,
– publicera eller sprida information som riskerar att betraktas som uppmaningar till brott,
– publicera eller sprida material som på något annat sätt strider mot lag eller är oetiskt eller stötande,
– utan tillstånd publicera eller sprida texter, bilder, filmer eller annat material som strider mot någon annans upphovsrätt. Se mer om detta nedan.

3. Upphovsrätt

Du måste ha upphovsrätten till de texter, bilder, filmer och musik du laddar upp till forumet. Detta innebär att du antingen måste ha tagit bilden eller producerat filmen själv eller fått tillstånd från upphovsmannen att publicera. Det är alltså inte tillåtet att utan tillstånd publicera eller sprida texter, bilder eller filmer som strider mot någon annans upphovsrätt.

Genom att sända in material till Husvagn & Campings webbplats garanterar du att du har upphovsrätten till insänt material. Har du inte det måste du fråga den som har upphovsrätten om du får publicera.

Husvagn & Camping kommer att plocka bort inlägg, bilder och filmer som strider mot dessa regler och mot god sed. Olagliga inlägg kommer att polisanmälas.

4. Personuppgifter

Genom att du registrerar dig på denna webbplats samtycker du till att Egmont Tidskrifter AB och därtill kopplade bolag (Egmont Tidskrifter) får tillåtelse att behandla dina personuppgifter enligt Egmont Tidskrifters personuppgiftspolicy. Policyn hittar du här.

5. Annonser

Du får inte använda webbplatsen för att publicera annonser eller kommersiella budskap. För sådana budskap hänvisar vi till Husvagn & Campings Salutorg i den tryckta tidningen eller ”Köp & Sälj” här på hemsidan.

Kontakt

Har du frågor kring Husvagn & Campings forumregler kan du alltid vända dig till redaktionen

E-post: Klicka här
Telefon: 08-692 01 29

Av:

Rulla till toppen