Vadstena siktar mot stjärnorna

Publicerad: 2011-05-17   Uppdaterad: 2011-05-17

För att kunna behålla sin höga status med fyra stjärnor har Vadstena Camping dragit igång en hel del förbättringar och renoveringsarbeten. – Vi har fått till ett avtal med kommunen där vi hyr marken. Byggnaderna har vi köpt loss och det var milt sagt nödvändigt att vi renoverade för att kunna behålla våra fyra stjärnor,...

För att kunna behålla sin höga status med fyra stjärnor har Vadstena Camping dragit igång en hel del förbättringar och renoveringsarbeten.

– Vi har fått till ett avtal med kommunen där vi hyr marken. Byggnaderna har vi köpt loss och det var milt sagt nödvändigt att vi renoverade för att kunna behålla våra fyra stjärnor, säger Marita Fagrell, föreståndare på Vadstena Camping.
Samtliga byggnader har blivit ommålade och två nya servicehus står på plats. Lägg sedan till två nya toalettbyggnader samt ett ”barnskuttrum” på ett tredje servicehus. Till nästa vinter ska de även bygga om restaurang- och cafébyggnaden.
– Allt det nya ska vi fira med en invigning. Detta sker i samband med den långa helgen 2-6 juni då många startar sitt campande för året. Det blir en helg med folkparkstema och det ska inte vara dyrt, utan bara kul med chokladhjul, marknadsstånd, buggtävling och mycket annat, hälsar Marita Fagrell.

Rulla till toppen