En husvagn som inte är en husvagn – Fritidsvagnen

Publicerad: 2014-09-11   Uppdaterad: 2014-09-11

Morabaserade Fritidsvagnen ställer ut sin lilla Polskbyggda husvagn på Elmia Husbil Husvagn. Nytt för i år är att den numera går att få med ett riktigt förtält från Svenska tält. Tältet har nästan samma mått som husvagnen, det vill säga 3,20 meter brett, 2,5 högt och 2 meter djupt. För cirka 120 000 kronor får man...

Morabaserade Fritidsvagnen ställer ut sin lilla Polskbyggda husvagn på Elmia Husbil Husvagn. Nytt för i år är att den numera går att få med ett riktigt förtält från Svenska tält.

Tältet har nästan samma mått som husvagnen, det vill säga 3,20 meter brett, 2,5 högt och 2 meter djupt. För cirka 120 000 kronor får man en husvagn, förlåt, Fritidsvagn, med förtält.

Husvagnen finns med tre olika planlösningar som alla har samma karosstorlek. Det är modell N med två sittgrupper , det är NT med köket på tvären längst bak och toalettrum i hörnet, och det är modell NTL med större sittgrupp än NT men med färre skåp och förvaringsutrymmen. Priserna för den enkelt utrustade vagnen börjar på drygt 100 000 kronor. Priset för tältet är 11 900 kronor. Att det inte är en husvagn är en sanning med modifikation, men företaget själva presenterar vagnen inte som en klassisk husvagn utan som en vagn man använder på sin fritid, Fritidsvagnen således.

Fritidsvagnen finns i hall B.

Rulla till toppen