Klubbar väljer Hus på Hjul

Publicerad: 2016-02-12   Uppdaterad: 2023-04-18

I början av maj är det dags för mässan Hus på Hjul igen, och redan nu har tre klubbar valt att träffas under mässan. Några av Sveriges husvagns- och husbilsklubbar har i år bestämt sig för att förlägga träffar och årsmöten till mässan Hus På Hjul i Norrköping. Mässan hade premiär förra året och arrangörernas...

I början av maj är det dags för mässan Hus på Hjul igen, och redan nu har tre klubbar valt att träffas under mässan.

Några av Sveriges husvagns- och husbilsklubbar har i år bestämt sig för att förlägga träffar och årsmöten till mässan Hus På Hjul i Norrköping. Mässan hade premiär förra året och arrangörernas syfte var att skapa en ny mötesplats för alla som är intresserade av mobilt boende. Förutom själva mässan erbjuds en camping, veteranutställning, privatmarknad samt olika festligheter och aktiviteter.
– Förhoppningen var också att husbils- och husvagnsklubbar skulle kunna se detta som ett bra ställe att samlas på. Kanske hålla ett möte och starta säsongen, säger Sten Lilja på Looping Event AB som står bakom arrangemanget.

I dagsläget är tre klubbar inbokade och kommer att ha egna ”byar” på mässcampingen; Motor Home Club of Sweden, Svenska Piloteklubben och Svenska Kabeklubben.

 Hjus på Hjul arrangeras på före detta Bråvalla flygflottilj i Norrköping. Camingen öppnar den 5 maj och mässan pågår 6-7 maj.
Foto: Bobo Jonilson


Mer om mässor:

Elmia Husvagn Husbil utökas
Missa inte Elmias biljettsläpp

Rulla till toppen