Här pågår sommarens största vägarbeten

Publicerad: 2016-05-14   Uppdaterad: 2023-04-18

Trafikverket varnar för en hel del störande vägarbeten i sommar. Här är sträckorna där trafiken drabbas värst. Sommaren är högsäsong för många större vägarbeten samtidigt som semestertrafiken ökar belastningen på många sträckor. Därför informerar Trafikverket redan nu vilka vägarbeten som kommer att påverka trafiken värst. För att minska risken för olyckor och onödig köbildning uppmanar...

Trafikverket varnar för en hel del störande vägarbeten i sommar. Här är sträckorna där trafiken drabbas värst.

Sommaren är högsäsong för många större vägarbeten samtidigt som semestertrafiken ökar belastningen på många sträckor. Därför informerar Trafikverket redan nu vilka vägarbeten som kommer att påverka trafiken värst.

För att minska risken för olyckor och onödig köbildning uppmanar Trafikverket alla bilister att vara extra uppmärksamma. Det är viktigt att alla som passerar ett vägarbete visar hänsyn och sätter säkerheten främst. Vägarbeten är arbetsplatser för människor som jobbar med att förbättra säkerhet och framkomlighet.

Ha i åtanke att du kan behöva köra med nedsatt hastighet vissa sträckor när du planerar din resa och var beredd på att det kan uppstå väntetider. Håll dig därför uppdaterad via ”Trafikinformation, väg” på Trafikverket.se och välj om möjligt en alternativ färdväg.

Här pågår sommarens största vägarbeten

Missa inte att gilla Husvagn & Camping på Facebook!

Rulla till toppen