Webb-TV: Ny lyxbil från Morelo

Publicerad: 2016-09-09   Uppdaterad: 2016-09-09

Med en maffig påbyggnad på ett chassi från Mercedes rullar snart Morelo ut på de europeiska vägarna under namnet Imperial. Med 7,7 liters motor på drygt 300 hästkrafter, automatväxlad låda och luftfjädring runt om samt hydrauliska stödben är detta en husbil för den riktigt kräsna köparen. Priset 4,7 miljoner kronor ger köparen en bil som...

Med en maffig påbyggnad på ett chassi från Mercedes rullar snart Morelo ut på de europeiska vägarna under namnet Imperial.

Med 7,7 liters motor på drygt 300 hästkrafter, automatväxlad låda och luftfjädring runt om samt hydrauliska stödben är detta en husbil för den riktigt kräsna köparen. Priset 4,7 miljoner kronor ger köparen en bil som går utanpå det mesta i husbilsväg. Under sängarna bak finns plats för en mindre bil och oberoendet är magnifikt. Man har nämligen jättestora tankar både för vatten och bränsle, dessutom producerar man sin egen landström. En batteribank och ett stort elverk sörjer för det.

 

Husbilen på filmen är den första i serien och kan komma att ändras eller förses med tillval. Den går till exempel att få i en lite längre version för att kunna få med sig en större minibil och den kan gå att få med annorlunda toalettrumslösning. Intresset för bilen är stort och premiären ägde rum för bara någon vecka sen, på Caravan Saloon i Tyskland.

Missa inte att gilla Husvagn & Camping på Facebook!

Rulla till toppen