Öninge Camping blir seniorboende

Publicerad: 2016-10-05   Uppdaterad: 2016-10-05

Den sista september stängde Öninge Camping i Ödeshög för gott. Bristande lönsamhet och önskan om att göra något nytt fick ägarna att lägga ner verksamheten. Ett sjunkande antal säsongscampare och utlänska gäster är en av anledningarna till att ägarna till Öninge Camping har bestämt sig för att lägga ner verksamheten. – Vi har drivit campingen...

Den sista september stängde Öninge Camping i Ödeshög för gott. Bristande lönsamhet och önskan om att göra något nytt fick ägarna att lägga ner verksamheten.

Ett sjunkande antal säsongscampare och utlänska gäster är en av anledningarna till att ägarna till Öninge Camping har bestämt sig för att lägga ner verksamheten.
– Vi har drivit campingen i tio år och det är dags att göra något annat nu. Det är mycket jobb hela somrarna och vi märker ett sjunkande intresse för den här typen av campingplatser som inte ligger så centralt, säger Jessika Svensson som äger campingen tillsammans med sin man Niklas.
Nu ska marken säljas och tanken är att där ska byggas ett trettiotal seniorvillor. Det mesta av stugorna, elstolpar och annat säljs också och i ett av servicehusen finns planer på att bygga lägenheter.

Missa inte att gilla Campingkatalogen på Facebook!

Rulla till toppen