Stjärnglans på Caravan Stockholm 2017

Publicerad: 2017-02-08   Uppdaterad: 2023-04-18

Snart är det dags för Caravan Stockholm på Kistamässan. Här bjuds på såväl nya fordon och tillbehör som underhållning av välkända svenska artister. Husvagns- och husbilsmässan Caravan Stockholm räknas som mellansveriges största mässa för fritidsfordon och lockar varje år cirka 10 000 besökare under fyra dagar. En återkommande tradition har varit olika aristuppträdanden på mässans...

Stjärnglans på Caravan Stockholm 2017
Stjärnglans på Caravan Stockholm 2017

Snart är det dags för Caravan Stockholm på Kistamässan. Här bjuds på såväl nya fordon och tillbehör som underhållning av välkända svenska artister.

Husvagns- och husbilsmässan Caravan Stockholm räknas som mellansveriges största mässa för fritidsfordon och lockar varje år cirka 10 000 besökare under fyra dagar. En återkommande tradition har varit olika aristuppträdanden på mässans scen. Vi har bland annat sett Lennie Norman, Lill-Babs och Nanne Grönwall.

I år har mässarrangörerna bjudit in de inte helt okända artisterna David Batra och Pernilla Wahlgren, som uppträder den 17 respektive 18 februari. Även släktforskningsexperten Leif Mörkfors från tv-serien ”Vem tror du att du är?” finns på plats på Caravan Stockholm. Han ska berätta anekdoter från inspelningarna och svara på besökarnas frågor om släktforskning.

Förutom att titta in i nya modeller av husbilar och husvagnar, kan besökarna hitta olika tillbehör, ta del av föreläsningar, tävlingar, husbilsskola och andra aktiviteter.

Dessutom kommer Husvagn & Camping att finnas på plats för att träffa nya och trogna läsare.

Caravan Stockholm pågår den 16–19 februari 2017.

Rulla till toppen