Elegant inredning med färre träinslag på nya serien Generation från Dethleffs.

En ny generation husvagnar

Publicerad: 2018-08-30   Uppdaterad: 2018-08-14

Med serien Generation inleder Dethleffs modellåret 2019 och de gör det bokstavligt talat med en helt ny generation husvagnar.

Generationen består av fem nya planlösningar som inte finns i Dethleffs övriga modellprogram, plus tre modeller som är speciellt framtagna för vintercamping (Generation Scandinavia) som har en helt egen inredning och vintertålig utrustning med varmvattenberedare och golvvärme från Alde. Gemensamt för alla modellerna är en omfattande standardutrustning. 

Designen skiljer sig också ordentligt från mängden. Invändigt tog deras designers en helt ny väg och presenterar en för Dethleffs ny inredningsstil där de har skalat bort det mesta av träinslagen. 

Vidare har serien c´joy, den smalaste husvagnen hos Dethleffs, fått tillökning. Ny är planlösningen 480 QLK som är en barnkammarvagn med upp till sju sovplatser och en totalvikt på 1 200 kilo (kan uppgraderas till 1 500 kilo). Serien bygger på konceptet låg vikt till ett lågt pris samtidigt som husvagnarna är kompletta för campingsemestern.