Smart lösning och sportig design

Publicerad: 2018-09-05   Uppdaterad: 2023-04-18

Kabes husvagnspark för 2019 genomgår inte lika många förändringar som i fjol. Men ytterst få på marknaden slår dem på fingrarna när det gäller innovativa lösningar som kylskåpet som kan öppnas från både vänster och höger sida.

Smart lösning och sportig design
Smart lösning på kyl/frys som nu kan öppnas från båda håll.

En kyl/frys som kan öppnas från både vänster och höger sida. Låter det märkligt? Det är nu standard på Kabes husvagnar och husbilar. Kortfattat förklarat blir det nu betydligt enklare att nå innehållet i kylskåpet från exempelvis sittgruppen och samtidigt i köket, via den nya lösningen (se bild). 

Vidare har Kabe skapat en sportig look på husvagnsserien Imperial. Med nya aluminiumfälgar och en grå kulör som tonar från mörkt till ljust på karossidorna, har de skapat någonting helt nytt.

Övriga nyheter inom husvagnssegmentet är utökat antal usb-uttag, vikdörr istället för draperi (vissa modeller), nya alufälgar, nytt tv-fäste, ny ugn, infällda garderober och luckor, ny taklampa, antislip på baksidor av dynor, Kenwoodstereo (tidigare Pioneer), madrasskydd (fotända dubbelsäng), mörkare fönsterkarmar*, stänkskydd som standard*, led-belysning vid kyl* och premiumdäck från Continental*. Det sker även några förändringar gällande planlösningar där 780 FK, med köket i fronten, är ny inom Royal/Imperial medan Diamant 660 GLE, Diamant 660 GXL och Onyx 630 TDL utgår.

*Gäller ej serien Classic.

Rulla till toppen