Solhem expanderar

Publicerad: 2018-09-27   Uppdaterad: 2018-09-19

Ny adress och nybyggd fastighet. I juni flyttade Solhem Husbil AB sin verksamhet ett par hundra meter – med siktet inställt på framtiden.

– Tidigare hade vi 690 kvadratmeter, nu har vi 1 200 kvadratmeter totalt. 800 av dem är försäljningsyta och jämfört med sju-åtta visningsfordon har vi nu plats för 20, förklarar Kevin Harrison som har varit projektansvarig för nybygget.

Han förklarar att uthyrningsavdelningen ingår i McRent, Europas största uthyrningskedja sedan 2014, och är kvar på den gamla adressen Industrivägen 3 fram till september. Därefter flyttar även den avdelningen till den nya fastigheten på Björnängsvägen 15.

De får egen ingång och när det gäller verkstad så är den numera separerad och har en egen avdelning, säger Kevin Harrison. 

Sedan ett par år tillbaka är Solhem ”plåtisspecialister” i Mälardalen med Globecar, Westfalia, Globe-Traveller och Sunlight i sin varumärkesportfölj. 

– Vi planerar att ha ett jättejippo i oktober då vår nya adress officiellt blir invigd med liveband och annat skoj, avslöjar Kevin Harrison.

 

Rulla till toppen