En ljus och en mörk italienare

Publicerad: 2019-04-03   Uppdaterad: 2019-03-28

Bort med inredningsalternativen Gold, Diamond, Karat och in med en 300-serie som är helt ny, både in- och utvändigt med bland annat ny front på McLouis helintegrerade Nevis.

På 300-serien ser vi en betydligt ljusare ton på möblerna än vad vi tidigare har sett från den italienska husbilstillverkaren. I gengäld har 800-serien ett mörkt träslag.

Insteget på husbilarna är numera isolerat och Trumapannan har flyttats och gjort utrymme för lastluckor på husbilens båda sidor, även på modellen med hygienutrymmet baktill. Vindrutan har dubbla funktioner för avfrostning under vinstersäsong och är solvärmeskyddad sommartid (tillval Nevis). Aldes vattenburna värmesystem finns också som tillval på sex av McLouis modeller. 3 850 kilos totalvikt på lightchassi kan fås utan extra kostnad.

McLouis är nu även tillgängliga som plåtisar på den svenska marknaden. Serien heter Menfys och finns i sex olika tappningar. Importören Autohallen meddelar att de kommer att satsa på 636-centimetersmodellen S-Line 4.

Likt övriga McLouismodeller kommer plåtisarna att vara rikligt utrustade med så kallade all-inclusivepaket redan från start.

Rulla till toppen