Hobby Fritid i Tenhult utökar sortimentet med husbilar och husvagnar från Knaus.

Hobby Fritid breddar med Knaus

Publicerad: 2019-04-24   Uppdaterad: 2019-04-24

Hobby Fritid i Tenhult säljer campingfordon från tyska Hobby och husbilar från italienska Elnagh. Nu breddas utbudet med Knaus.

– Med Knaus husbilar och husvagnar i vårt sortiment får vi ett ännu starkare erbjudande. Vår målsättning är att bli den bästa återförsäljaren i hela Sverige, säger Jörgen Nyström, vd för Hobby Fritid.

Hobby Fritid har sedan drygt 20 år utvecklats till en av landets största återförsäljare av husbilar och husvagnar. 

– Knaus modellprogram är mycket intressant och gör att vi blir heltäckande i alla storlekar och varianter. Knaus ligger långt fram i såväl design och kvalitet som attraktiva planlösningar, säger Jörgen Nyström, som berättar att företaget just nu gör en av sina största satsningar någonsin.

Under vintern har stora ombyggnader gjorts i anläggningen i Tenhult. En ny butik med tillbehör från Kama har byggts och halva utställningshallen är uppgraderad med nya ytor.

– Eftersom vi har en omfattande försäljning under hela året har vi varit tvungna att genomföra renoveringen i två etapper. Den andra delen kommer att vara klar om ett år, berättar Jörgen Nyström och tillägger att starten på det nya året har varit god.

– Försäljningen har varit bra både av husbilar och husvagnar. Inte minst begagnat. Vi känner av ett annorlunda köpmönster där fler kunder än tidigare ”vinterhandlar” för att försäkra sig om att ha en husbil eller husvagn till våren och sommaren.