Ny Dethleffsvagn med frontkök

Publicerad: 2019-04-30   Uppdaterad: 2023-04-18

Fem nya planlösningar och tre specialmodeller med tilläggsnamnet Scandinavia. Dethleffs inriktar sig även på den nya generationen husvagnscampare och på året-runt-vagnar.

Ny Dethleffsvagn med frontkök
Nya Generation Scandinavia 695 BQT har fått frontkök.

Bland dessa nyheter pratas det mest om modellen Generation Scandinavia 695 BQT som är Dethleffs enda modell med frontkök, vilket har visat sig vara en omtyckt kökslösning på den svenska marknaden.

695 BQT är en fullbreddsvagn (250 centimeter) med vinteregenskaper som Aldes vattenburna värmesystem inkluderat golvvärme. Totalviken är 2500 kg och lastvikten 550 kg. 

Gemensamt för alla Generationmodeller är en omfattande standardutrustning. Ingår gör bland annat 70 centimeter bred entrédörr, slät kaross med dekaler som är speciellt anpassade till interiören, stämningsbelysning och ett helt nytt utseende på snickerierna med ny utformning av överskåpsluckorna.

Här finns det två designvarianter: En snickeridekor med matchande inredning för serien Generation (nästan helt utan trädekor med färgsättning från ljusgrå till mörk antracit) och en för Generation Scandinavia med ljus, varm träton, som bryts av med kromade detaljer på överskåpen och antracitfärgad dynklädsel med ljusgrå kant.

Rulla till toppen