Dethleffs alkov blir ännu trendigare

Publicerad: 2019-08-06   Uppdaterad: 2019-07-31

I Dethleffs modellprogram för den populära serien Trend lanseras nu två nyheter. T/I 6757 är en ny planlösning medan stort fokus har legat på att ge alkoven A 7877-2 ny skepnad.

Till det nya modellåret har 860 centimeter långa A 7877-2 inte bara fått en uppgradering när det gäller ett fräschare och mera modernt utseende – den har även utrustats med många nya, praktiska detaljer. Upp till sex personer kan resa och sova i den.

Gällande inredningen har den varma trädekoren tagits bort på vissa ställen och ersatts med en ny kontrastdekor. PVC-golvet har fått en ljusare grå naturnyans där även bordskivan och köksbänken har anpassats designmässigt. Väggen bakom köket har bakgrundsbelysning och är av lackerat plexiglas. Vidare noteras praktiska detaljer som multiflex belysningssystem i köket, klädkrokar och hållare i krom samt textilinredda garderober. 

Den nya planlösningen för hel- och halvintegrerade Trend 6757 DBL innebär queenbed och lounge-sittgrupp, alltså detsamma som syskonet 7057 DBL. Skillnaden är den att nya 6757 är under sju meter lång.

Ytterligare en höjdpunkt är det stora hygienutrymmet. Medan den helintegrerade har taksäng som standard, är den ett tillval i den halvintegrerade modellen.

Rulla till toppen