Flexibel avbokning hos Nordic Camping

Publicerad: 2019-08-07   Uppdaterad: 2019-08-04

Som första större campingaktör i världen gör nu Nordic Camping & Resort det ännu enklare för alla campare att vara flexibla.

Nu lanserar Nordic Camping en ny flexibel produkt – Flex. Om gästen väljer detta alternativ kan vistelsen avbokas, oavsett skäl, ända fram till klockan 15.00 dagen innan ankomstdatum.

– I våra marknadsundersökningar är det väldigt tydligt att gästerna efterfrågar frihet och flexibilitet, och därför inför vi nu detta. Flexibla produkter är vanliga i andra resebranscher och nu kommer det alltså även till campingbranschen, säger Ingela Lundkvist, kommersiell chef för Nordic Camping.

Tidigare har det varit vanligt med att erbjuda avbeställningsskydd, men detta är ofta förenat med restriktioner där särskilda skäl exempelvis sjukintyg krävs vid avbokning nära planerat ankomstdatum. Nordic Campings nya lösning ger därmed betydligt större flexibilitet. 

– Vi ska alltid stå på tårna för att förbättra våra gästers upplevelser, från bokning till in- och utcheckning. Tack vare att vi är en stor kedja har vi resurser till att fortsätta förbättra våra produkter och driva utvecklingen i hela campingbranschen. Det kommer hända mycket mer framöver, säger Johan Söör, vd för Nordic Camping & Resort.

Rulla till toppen