Instegsserie från LMC

Publicerad: 2019-09-04   Uppdaterad: 2019-08-28

LMC flirtar med den kommande generationen husvagnscampare som önskar en familjevagn till ett rimligt pris. Den nya serien heter Sassino och finns, i första skedet, som två modeller.

Instegsmodellerna heter 460 E och 470 K och har lågt Al-Ko-chassi, fyra respektive sex sovplatser samt en torrvikt på 880 kilo. För att hålla prisbilden nere har de bland annat kulhamrade sidoväggar. I gengäld är bak- och frontstycket, tak och golv beklädda med förstärkt glasfiberarmerad plast. I sedvanlig LMC-anda gäller naturligtvis tolv års täthetsgaranti.

Minstingen 460 E mäter 676 centimeter och har planlösning med enkelbäddar bak. Hygienutrymmet är centralt placerad tillsammans med köket som har tre brännare och 86-literskyl. Överskåp finns längs med hela vagnen.

470 K är 718 centimeter lång och är en barnkammarvagn med våningssängen placerad allra längst bak. Även här gäller kök och hygienutrymme mitt i vagnen. Båda modellerna har luftburen värme. Tre utrustningspaket finns. Sassino 1 (25 liter gråvattentank och 44 liter färskvattentank), Sassino 2 (varmvatten och 230V-uppvärmning) samt Duschpaket (inkluderar en extravägg och dusch). 

Pris på den svenska marknaden är oklar.

Rulla till toppen