Nytt avtal mellan Elmia och HRF

Publicerad: 2019-11-27   Uppdaterad: 2019-11-18

Elmia och Husvagnsbranschens Riksförbund (HRF) har tecknat ett nytt flerårigt avtal om Elmia Husvagn Husbil. Avtalet innebär att parterna tillsammans fortsätter att utveckla Nordens största mässa för det mobila livet.

– Vi har återigen bekräftat vikten av vårt goda samarbete kring mässan och mötesplatsen för den mobila livsstilen. Med det nya avtalet fortsätter vi nu att gemensamt utveckla och stärka attraktionskraften för Elmia Husvagn Husbil, vilket skapar nya möjligheter för utställare och besökare, säger Lotta Frenssen, vd för Elmia AB.

Elmia och Husvagnsbranschens Riksförbund har samarbetat med Elmia Husvagn Husbil ända sedan starten i början av 1980-talet. Mässan, som arrangeras i Jönköping början av september varje år  och samlar närmare 40 000 besökare som under fem dagar tar del av hela den svenska marknadens nyheter.

Den är också en helhetsupplevelse med 10 000 campare på plats intill mässhallarna och ett rikt utbud av sociala evenemang under mässkvällarna. Husbils- och husvagnsbranschen i Sverige är större än någonsin med en omsättning på närmare 20 miljarder kronor om året. I år väntas också de svenska campingarna slå rekord med drygt 16 miljoner gästnätter.

– En betydande del av årets försäljning sker på Elmia Husvagn Husbil och det är också startpunkten för nästa säsong med premiärvisningar av alla nya modeller direkt till kunderna. Vi ser fram emot att vara med och fortsätta utveckla mässan, att ytterligare stärka den viktigaste mötesplatsen för hela branschen, säger Tomas Haglund, ordförande för Husvagnsbranschens Riksförbund.

Rulla till toppen