LMC hos Lindströms

Publicerad: 2020-02-05   Uppdaterad: 2020-01-28

Lindströms Husbilar & Husvagnar utökar sitt utbud och säljer nu även husvagnar av det gedigna märket LMC. De första husvagnarna rullade in till Lindströms butik i Enköping under vecka 46.

– Vi har precis fått hem ett antal vagnar av 2019 års modeller och dessa säljer vi nu till riktigt bra priser. Vi kommer också inom kort att få hem nio demovagnar av 2020 års modeller. Vi har sett en efterfrågan på husvagnar generellt och kommit fram till att just LMC passar oss väldigt bra. Det är en fin tysk kvalitetsvagn med alla de höga krav som våra kunder efterfrågar. Det känns fantastiskt roligt att nu kunna erbjuda våra kunder det de vill ha, säger Cecilia Lindström, vice vd, Lindströms Husbilar & Husvagnar.

Det tyska märket LMC, Lord Münsterland Caravan, har tillverkat husvagnar sedan 1955. Först ut var deras legendariska lilla vagn ”Knospe”. LMC:s utveckling har sedan skett i snabb takt, bland annat är de kända för den egenutvecklade byggtekniken LLT (Long Life Technology) med tolv års täthetsgaranti.

Rulla till toppen