Rent and Travel växer

Publicerad: 2020-03-25   Uppdaterad: 2020-03-19

Husbilsintresset ökar för varje år liksom efterfrågan att testa husbilslivet och det via uthyrning. Nu ingår även Interboat i Bergholms uthyrningstjänst Rent and Travel.

I början av 2019 lanserade Bergholm Rent and Travel i Sverige och intresset, likväl som antalet uthyrningsstationer och hyrbilar, ökade under året. 

– Vi ser en ökad efterfrågan av att både vilja hyra husbil, och att som återförsäljare vilja hyra ut husbilar. Konceptet Rent and Travel växer och vi får in förfrågningar från många delar av landet. Vi är därför väldigt glada att Interboat i Örebro nu är ny upphämtningsort, säger Lars Bergholm, vd för Bergholm.

Mats Saarväli är vd för Interboat, som säljer och byter husbilar och båtar. Han har länge märkt en önskan från kunderna att få möjlighet att prova på campinglivet genom att hyra husbil. På senare tid har efterfrågan ökat kraftigt.

– Många av våra kunder är nyfikna på husbil, men det kan upplevas vara ett stort steg att köpa husbil. Att bredda vårt utbud genom att erbjuda en smidig uthyrningstjänst tror vi blir en win-win för oss och våra kunder, säger Mats.

I nuläget finns Rent and Travel i Kristinehamn, Norrköping, Stockholm/Arlanda, Jönköping/Tenhult och Örebro.

Rulla till toppen