Housecar – airbnb för husbilar och husvagnar

Publicerad: 2020-04-24   Uppdaterad: 2023-04-18

Delningsekonomin har aldrig varit trendigare och tryggare. Med Housecars digitala förmedlingstjänst av husbilar och husvagnar.

Housecar – airbnb för husbilar och husvagnar
Nu kan man prova på att campa via ett Airbnb-liknande system hos housecar.se.

Det finns i Sverige omkring 100 000 registrerade husbilar och 290 000 husvagnar. 

Många av dem används inte stora delar av året och samtidigt finns det ett ständigt växande intresse för semester med husbil eller husvagn. Därför skapade företaget Housecar en digital förmedlingstjänst som låter både de som vill hyra och uthyrare mötas på ett enkelt och tryggt sätt. 

Nu erbjuder Housecar.se tillsammans med Moderna Försäkringar även en komplett helförsäkring av fordon till ett värde upp till två miljoner kronor. Andra fördelar som också ingår är väghjälp dygnet runt, lättillgänglig support samt verifiering via BankID och kreditupplysning av alla som vill hyra. 

–För oss känns det viktigt att vara en trygghet för båda parter. Genom vårt samarbete med Moderna Försäkringar blir det nu ännu tryggare. 

–Med det stora intresset som vi ser från den som vill hyra husbil/husvagn hoppas vi nu att ännu fler vill hyra ut sitt campingfordon med oss, säger Rickard Magnusson, vd på Housecar.

Rulla till toppen