Mycket nytt hos Caravan i Eskilstuna

Publicerad: 2020-04-27   Uppdaterad: 2020-04-23

Anrika Caravan i Eskilstuna AB kan se tillbaka på fem händelserika decennier och troligtvis även på en grann framtid. Nyligen hade de premiär för sin nya Kamabutik och samtidigt presenterar de ett spännande sortiment av plåtisar.

Det började med en lyckad semester i en lånad husvagn år 1967. Den gjorde att Sten och Margareta Johansson fick smak på campinglivet och två år senare blev de husvagnshandlare på fritidsbasis.

 – De köpte in tre engelska Thomsonvagnar för 30 000 kronor, vilket var väldigt mycket pengar på den tiden, och använde sin gård utanför Torshälla som försäljningslokal, berättar sonen och Caravans nuvarande vd, Håkan Johansson.

Caravan i Eskilstuna jobbar idag med husbilar, husvagnar och plåtisar av märkena Kabe, Adria, Sun Living, Carthago och Affinity. Nytt för 2020 är att de kommer att visa upp Kabes kompakta husbilar, det vill säga Van och ovan nämnda Affinity. Det sistnämnda varumärket byggs i Polen och premiärvisades nyligen på CMT-mässan i Stuttgart. Där gjorde husbilen omedelbar succé via många smarta lösningar som exempelvis våningssäng ovanför sittgruppen fram. 

 – Vi ser ljust på framtiden. Intresset för mobil fritid är enormt stort och vi har både produkterna och kompentensen som efterfrågas av kunderna, understryker Håkan.

Rulla till toppen