Svea Husbilar expanderar

Publicerad: 2020-06-24   Uppdaterad: 2020-06-22

Svea Husbilar är inne i en expansiv fas och öppnar nu sin tredje anläggning. Satsningen gör det möjligt för koncernen att utöka och nischa sig. De nya lokalerna i Kinna blir en renodlad husbilsanläggning.

– De nya lokalerna var tidigare en bilhall och lämpar sig perfekt till husbilsförsäljning. 

– Nu närmast huserade JYSK i dessa lokaler och vi har under de senaste veckorna förädlat byggnaden till en modern husbilsanläggning. Hela det nya teamet i Kinna är superladdat och vi ser fram emot starten,
säger Conny Axebrink, platschef i Kinna.

Svea Husbilar hade länge letat efter större lokaler i regionen och planerna om att flytta husbilsförsäljningen från Borås till Kinna började ta form. Den befintliga anläggningen i Borås ska man dock behålla och där startas en renodlad husvagnsanläggning.

– Det är ett rent privilegium att genom husbilsförsäljning få leverera frihet på hjul. Speciellt i dessa tider när det är många som föredrar att resa privat i husbil i stället för på trånga tåg eller flyg. Vi ser att husbilsåkandet även går ner i åldrarna och allt fler familjer njuter av sin husbilssemester. 

– Vissa tar husbilen när de ska till kompisarna på en middag, andra reser hela året runt hela Europa, the sky is the limit med en husbil, avslutar Tobias Linusson, vd för Svea Husbilar.

Rulla till toppen