Forsbergs Fritidscenter tar över Bossings

Publicerad: 2020-10-27   Uppdaterad: 2020-10-25

Stegvis under hösten flyttar Forsbergs Fritids-center hela sin verksamhet från anläggningen i Mantorp till centrala Linköping och tar över både lokaler och verksamhet från anrika Bossings Fritidscenter.

Ambitionen är att skapa en av regionens största och mest moderna fullserviceanläggningar för husbilar och husvagnar. Forsbergs Fritidscenter kommer att överta ansvaret för försäljning och service från Bossings Fritidscenter, där grundaren Bo Karlsson nu går i pension. Nyöppnandet förväntas ske 1 september 2020.

I och med Forsbergs Fritids-centers övertagande skapas även ett helt nytt team vid anläggningen i Linköping, där medarbetarna från Forsbergs Fritidscenter i Mantorp och medarbetarna från Bossings Fritidscenter kommer att utgöra en verksamhet.

–Bossings Fritidscenter har servat sina kunder på ett lysande sätt under 30 år, vilket vi ser fram emot att fortsätta göra i vår gemensamma organisation där den samlade erfarenheten och kompetensen blir minst sagt svårslagen. Nu stärker vi vår position ytterligare på den växande nordiska marknaden, säger Jonas Karlsson, vd på Forsbergs Fritidscenter.

Bo ”Bossing” Karlsson, grundare och vd av Bossings Fritidscenter nämner följande i ett pressmeddelande.

–Jag är väldigt glad över att kunna lämna över mitt livsverk till Forsbergs Fritidscenter, den ledande aktören i vår bransch. Och jag känner mig trygg i att lämna över min fantastiska personal till dem.

Fotnot: När flytten är klar kommer anläggningen i Mantorp att stängas. Servicekunder från Mantorp kommer att flyttas över till anläggningen i Linköping.

Rulla till toppen