Polar till Forsbergs

Publicerad: 2020-12-01   Uppdaterad: 2020-11-29

Forsbergs Fritidscenter utökar nu sin märkesflora med den svensktillverkade husvagnen Polar. Redan i höst kommer de nya modellerna för 2021 att finnas tillgängliga på utvalda anläggningar.

– Polar passar perfekt in i vårt husvagnssegment och blir ett bra komplement till Hobby som vi har sedan tidigare. Vi ser en ökad efterfrågan på fritidsfordon, inte minst på husvagnar och efter att ha analyserat marknaden på varumärken var det Polar vi såg som det självklara valet, säger Jonas Karlsson, vd för Forsbergs Fritidscenter.

Polars sortiment är uppdelat i tre linjer: Original, Selected och Customized och varje vagn som rullar ut från Polarfabriken kvalitetssäkras noggrant. All inredning byggs i bolagets egna snickeri i Dorotea. Husvagnsmodellerna kommer att finnas tillgängliga på anläggningarna i Hyssna, Stockholm, Linköping, Karlstad och Kalmar.

– Det är fantastiskt trevligt att vi har detta samarbete med Forsbergs Fritidscenter. Det är en mycket seriös och kompetent partner som kompletterar vår redan starka återförsäljargrupp i Sverige. De senaste åren har vi ökat försäljningen av Polarvagnar kraftigt i Norden och detta blir ett viktigt steg i vår fortsatta utveckling, säger Tony Ekström, vd för SoliferPolar.

 

Rulla till toppen