Gammal bekant gör comeback

Publicerad: 2021-01-12   Uppdaterad: 2020-12-22

Isabellas program för 2021 bjuder på en mängd spännande nyheter och dessutom gör en gammal förtältsklassiker comeback.

Lufttältet Air Cirrus 400 blev en succé som Isabella har valt att bygga vidare på. Därför utvidgas sortimentet med en lillebror, den tre meter breda Cirrus 300. Sedan kommer den gamla bekantingen inom förtält, Forum, tillbaka – fast i ny tappning förstås och med tilläggsnamnet Etna. 

– Det nya Forumtältet är i stort sett likadant som det tidigare. Den enda skillnaden är ram och färg. Forum är tillverkat för säsongscampare och finns nu bara med Megaram. Vi har designat tältet i den nya kollektionsfärgen Etna, för-klarar utvecklingschefen Aga Gadkowska.

Isabella presenterar också en rad nyheter till husbilar och plåtisar. En av dem är det nya, lätta Levo Cosy Corner som är ett vindskydd för att skapa skugga och lä vid fordonet. 

– Husbilar och vans/campingbussar är en uppåtgående marknad. Vi lägger därför stort fokus på att utveckla en smart och funktionell utrustning som passar till olika fordonsstorlekar och typer, säger Morten Kjeldsen, Isabellas vd. Totalt erbjuder Isabella dussinet produkter som passar till husbilar och vans/campingbussar – både inom luft- och stångtält.

Rulla till toppen