First Camp – nu på Öland

Publicerad: 2021-03-04   Uppdaterad: 2021-02-27

Skandinaviens största campingkedja First Camp fortsätter att växa. Från och med årsskiftet har de nu tagit över Löttorps camping på Öland.

First Camp har växt kraftigt de senaste åren. I nuläget har de 43 campingdestinationer (38 i Sverige). Öland har emellertid varit en vit fläck på deras karta. 

–Väldigt spännande att även Ölandscamparna nu kan ta del av fördelarna med First Camp, till exempel intjäning av bonuspoäng med återbäring på upp till tio procent och vår smidiga bokningssajt firstcamp.se med bland annat lågpriskalender och Flex-produkten som ger våra gäster full flexibilitet, säger First Camps vd Johan Söör.

Löttorps camping ligger på nordöstra Öland, mitt i ett campingkluster med ett tiotal anläggningar. Området är känt för att ofta hamna i toppen av ligan med flest antal soltimmar i Sverige och för sina fina sandstränder.

– Löttorps camping har ett väldigt bra läge, med bara ett par hundra meter till den fina sandstranden och vi ser många möjligheter att fortsätta utveckla campingen. Öland är en prioriterad marknad för oss och vi har ambitionen att på sikt överta fler campingar i denna region, säger First Camps investeringschef Ola Bååth.

Rulla till toppen