En vanlig ovanlig husbil

Publicerad: 2021-03-09   Uppdaterad: 2023-04-18

Det går fortfarande att vara ett litet företag som kan stångas med de stora aktörerna, bara man går sin egen väg – något som Nordic Husbilar i Kristinehamn har gjort med konceptet Nordic Office.

En vanlig ovanlig husbil
Kontor eller möteslokal i en husbil – det kan vara framtiden.

Ett rullande bank- eller säljkontor, en veterinärhusbil eller kanske en mobil polisstation som är på plats mitt bland befolkningen där det händer. Ni har säkerligen sett ett och annat specialbygge på vägarna som Nordic har konstruerat. 

–Eftersom vi på Nordic står för hela tillverkningen kan vi skräddarsy husbilarna tillsammans med kunderna och optimera dem efter köparnas behov, förklarar Stefan Tanskanen, vd för Nordic.

I deras produktionslokaler står för närvarande två husbilar som är på väg att bli var sin effektiv och mobil kontors- och möteslokal. Naturligtvis utrustade för åretruntbruk.

–Nu när 2020 blev som det blev med Covid-19 är det inte omöjligt att vi kommer att tänka om hur och var vi ska arbeta framöver. Personligen är jag övertygad om att efterfrågan på en mobil och flexibel arbetsplats kommer att öka, säger Stefan Tanskanen.

Rulla till toppen