Hollistay – så in i Norden bra

Publicerad: 2021-03-31   Uppdaterad: 2021-03-30

Hollistay lanserades 2019 och året efter hade den digitala plattformen över 1,1 miljon besökare. Nu utökar de med info om campingplatser i våra nordiska grannländer.

– Hollistay börjar nu lanseringen och etablerar plattformen i Norge, Finland och Danmark, samtidigt som vi växer i Sverige. Intresset från våra grannländer har varit stort och nu känner vi oss redo för denna expansion, säger Hollistays vd Lars Mellstrand. 

Idag räcker det inte med att skapa en bokningsplattform, lansera den och vara nöjda. 

Besökarna är vana digitala konsumenter och därmed måste företaget hela tiden ligga i framkant med tekniska lösningar som förenklar för campinggästerna.

– Vi har i mer än tio år själva drivit åtta campingplatser och har stor erfarenhet av campinglivet men i grunden är Hollistay ett Techbolag med fokus på att skapa bra tekniska lösningar som gör det enkelt för både camping-ägarna och gästerna att hitta varandra, berättar Lars Mellstrand.

Idag finns det ett antal olika sajter för campingar i Norden och att planera en camping-weekend eller semester brukar vara förknippat med en hel del letande på olika sajter, både inom och utanför Sveriges gränser. Hollistay har löst dessa problem genom att samla alla Nordens 2 400 campingplatser på en och samma plattform där gästerna enkelt kan söka, upptäcka, boka och besöka dem.

Rulla till toppen