Bürstner till Skokloster

Publicerad: 2021-04-04   Uppdaterad: 2021-03-31

Det välrenommerade varumärket Bürstner får ännu en stark och väletablerad återförsäljare på den svenska husbilsmarknaden – Skoklosters Husbilar & Husvagnar.

En smygstart kommer ske redan under våren med 2021 års modeller, för att sedan ha fullt fokus på modellår 2022. 

–Det känns otroligt kul att få med dem i vårt team. De har haft en fantastisk utveckling, och har byggt ett väletablerat fullserviceföretag med fokus på nöjda kunder. Deras genuina kunnande och intresse för branschen lovar gott inför framtiden och jag är full av tillförsikt inför kommande års samarbete, säger Jörgen Fornander, varumärkesansvarig för Bürstner på den svenska marknaden. 

Skoklosters vd Daniel Wetzenstein tillägger:

–Då Pilotes återförsäljarnät ändrades drastiskt i vårt upptagningsområde var vi tvingade att söka och finna ett nytt märke som kan passa in i vårt befintliga sortiment. Bürstners breda och innovativa utbud kommer att passa oss perfekt och var det självklara valet. Deras eleganta utvändiga och invändiga design kommer att tilltala våra kunder på ett mycket bra sätt. Nu kan våra kunder dessutom både köpa och serva några av marknadens största varumärken på vår anläggning.

Rulla till toppen